Soita nyt!

Hyvinvointi­valmentajamme huoltavat työyhteisönne voimavaroja

Yhteystiedot

Suhtaudumme Artsportilla intohimoisesti asiakkaidemme työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Toimiva ja terve työyhteisö luovat edellytykset asiakkaidemme tuottavuuden kasvulle, paremman työilmapiirin, sekä vähentyneiden poissaolojen kautta.

Asiantuntijamme saapuvat toivomaasi paikkaan Helsingissä tai muualla Suomessa sovittuna ajankohtana. Käytössämme ovat digitaaliset asiakaskortit, joilla asiakkaan on helppo seurata omaa hyvinvointiaan reaaliaikaisesti. Asiakassuhteen alussa käymme tarkasti läpi kunkin asiakkaan henkiset ja fyysiset tarpeet sekä ainutlaatuiset piirteet. Ensikäynnin pohjalta laadimme sitten asiakaskohtaisen kotiharjoiteohjelman fyysisille harjoitteille. Tarjoamme samalla konsultaatiota henkisen hyvinvoinnin ja luovuuden parantamiseksi, mikä tuo yllättäviä hyötyjä työpaikalle.

PETRI EKQVIST

Työhyvinvointialan ammattilainen, perustaja

Petri Ekqvist on taiteen ja työhyvinvoinnin ammattilainen, jolla on kokemusta myös tanssijana ja sirkustaiteilijana yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Hän on työskennellyt monipuolisesti sekä Suomessa, että ulkomailla erilaisissa taide ja hyvinvointialan produktioissa niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Petri on opiskellut tanssijaksi Yhdysvalloissa, sirkustaitelijaksi Ranskassa sekä urheiluhierojaksi Pasilassa. Tällä hetkellä Petri työskentelee yrittäjänä suunnitellen hyvinvointipalveluja erityisesti yritysten ja HR:n tarpeisiin.

SAMPO KEROLA

Taitelijakehittäjä

Sampo Kerola on tanssi- ja teatteritaiteen ammattilainen sekä esittävien taiteiden moniottelija. Hän on pohjakoulutukseltaan
ympäristöinsinööri, sittemmin tanssinopettajaksi, tanssitaiteen maisteriksi ja taiteilija-kehittäjäksi kouluttautunut taiteen tekijä ja pedagogi. Taiteellisen
uransa Kerola on luonut tanssi- ja puheteattereissa ympäri Suomea
tanssijana, näyttelijänä ja koreografina. Hän on ohjannut ja opettanut
monipuolisesti niin amatöörejä kuin ammattilaisia nykytanssin ja
esiintyjyyden tekniikoissa yli kymmenen vuoden ajan. Kerola työskentelee myös suunnittelijana työelämän kehittämishankkeissa luoden uusia taidelähtöisiä menetelmiä työntekijöiden ja organisaatioiden tarpeisiin.

JARKKO LEHMUS

Ohjaaja, dramaturgi ja tuottaja

Jarkko Lehmus on fyysisiin esittäviin taiteisiin erikoistunut ohjaaja, dramaturgi ja tuottaja. Hän on toiminut ammattimaisesti esittävien taiteiden parissa vuodesta 1995 sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on suorittanut dramaturgian maisterin tutkinnon Goldsmiths Collegessa, Lontoossa, sekä taidepolitiikan ja -hallinnon maisterin tutkinnon Birkbeck Collegessa, myöskin Lontoossa.

Lehmuksen ammatillinen kokemus taiteilijana ulottuu fyysisestä teatterista neoklassiseen balettiin ja konseptuaalisesta esitystaiteesta näyttelemiseen sekä teattereissa että kameran edessä. Työnimikkeestään riippumatta Lehmus keskittyy työssään kehollisuuteen, tilalliseen mielikuvitukseen, tunteiden fyysisyyteen ja kinesteettiseen empatiaan sekä taiteen ja tieteen yhteistyöhön.